(Video) Taekwondo Versi Shuffle yang Serius Awesome!

Assalamualaikum.

Hari ni takde story sangat nak share. Jadi, aku kongsi video je. hehe. Jom tengok video persembahan Taekwondo versi shuffle ni. Serius Awesome. Group taekwondo ni dari K-Tigers (Korean Tigers) where the members could actually do acrobatic stunts, along with Taekwondo kicking. Buat kicking siap lompat pusing-pusing 540 darjah. That's the beauty of Taekwondo. Other than untuk protect oneself, boleh juga buat aksi-aksi untuk tontonan ramai di siang hari. Jadi, jom ikut Taekwondo untuk badan yang lebih sihat daripada menghadap blog 24 jam sehari. harharhar.

Shi..jak!





3 comments:

  1. wah..kreatif btol diorang ni..haha

    ReplyDelete
  2. membuatkan aku rasa shuffle skali. err... ada sape2 yang bole ajar aku cara nak shuffle?

    ReplyDelete
  3. meh bolat nk buat shuffle.. tonggek2.. kahkahkah

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share