Find The Cat : Part 3

Assalamualaikum.

Entri santai untuk hujung minggu ini. Gambar-gambar 'kucing tersembunyi' ini adalah antara koleksi gambar yang sering kali dikongsi dalam Facebook dan sering mendapat sambutan hangat termasuklah aku sekali. hehe. Seperti yang telah direkues oleh Cha minggu lepas, entri ini adalah sambungan kepada entri Find The Cat : Part 1 dan Find The Cat : Part 2. Seperti entri yang lepas, untuk hari ini ada tiga keping gambar untuk menguji kehandalan korang cari kucing tu. Then, esok masa yang sama post ini dikeluarkan (1 AM), aku post lagi tiga keping gambar. Jawapan aku keluarkan tengah malam esok. Enjoy!



p/s: Please FEEL and ENJOY the excitement when you finally found the cat. Release your tension. Please, it's weekend!


*Level of Difficulty: 2/5


*Level of Difficulty: 3/5


*Level of Difficulty: 3/5

HAPPY WEEKEND!
Kalau suka, jerit yesssss!!


*Updated: Click Read More for answer




23 comments:

  1. haha . found all three of it :) tak sampai dua minit :D haha awesome

    ReplyDelete
  2. yesssssssssssssss awesome bro,, great,,,

    ReplyDelete
  3. waaa... jumpa semua... tengkiu datang bw ya..

    ReplyDelete
  4. aku pun nampak semua hahahahahahah lagi?!

    ReplyDelete
  5. haha..sabar2..esok ada lagi :P

    ReplyDelete
  6. nampak semua tu..yessss..
    main sorok2 plak kucing ni ye.. ;)

    ReplyDelete
  7. yessssssssssssssssssss!
    plus yey yeyyy.jmpa semua kucing! hehe :DD

    jom singgah
    http://hisomi.blogspot.com/
    tq :DD

    ReplyDelete
  8. sory x jumpa si kucing sbb color blind!

    ReplyDelete
  9. entri sudah dikemaskini..boleh tengok jawapan kucing tu sembunyi di mana..hehe..

    ReplyDelete
  10. santai la sngt..sakit otak mencari...hahaha

    ReplyDelete
  11. hahaha..sambil sakit otak, santai2 cari kucing..hahahahaha

    ReplyDelete
  12. comel je yg last tu..nampak muke je tgh skodeng! :p

    ReplyDelete
  13. sume ak x jmpe..! smpai la dh tgk jwpn.. lembab tol

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share