Hingus?

Assalamualaikum.

Apa kes dengan hingus hari ni? hahaha. Keyword paling banyak hits untuk hari ni. Adakah disebabkan cuaca akhir-akhir ni asyik hujan je menyebabkan ramai orang diserang virus selesema? Lantas, menaip keyword hingus untuk mengisi masa lapang sebab dapat MC. Atau, ada yang cari keyword hingus tu supaya jumpa gambar hingus yang terbaik, terlawa dan termacho. Then, save gambar tu untuk dijadikan gambar profil Facebook. Berani kah?




Pelik. Kenapa mesti cari hari ni? hahaha.

PERINGATAN! Sebelum korang scroll lagi ke bawah, sila bersedia untuk menerima kejutan terhebat malam ini. Malam ini sahaja. Ready?


1

2

Tekan Read More untuk lebih SASPEN..




Tadaaaaaa!

5 comments:

  1. mungkin sebab cuaca la kot.. aku pun dah nak beringus ni hahahahha

    ReplyDelete
  2. Ini entri yang suci dan comel!!

    ReplyDelete
  3. sungguh rasa nak baling lappy. terkejuttt ~ , haha :P

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share