Find The Cat : Part 4

Assalamualaikum.

Lagi entri santai untuk hujung minggu ini. Gambar-gambar 'kucing tersembunyi' ini adalah antara koleksi gambar yang sering kali dikongsi dalam Facebook. Entri 'Find The Cat' untuk Part 1, Part 2, dan Part 3 telah dikemaskini dengan jawapan. Untuk melihat gambar-gambar Find The Cat yang sebelum ni, boleh klik pada link di bawah. *ayat skema overload*
Part 1
Part 2
Part 3


p/s: Please FEEL and ENJOY the excitement when you finally found the cat. Release your tension. Please, it's weekend! Enjoy it before you realize it is Monday when you wake up tomorrow morning. Enjoy!


*Open Image in New Tab untuk gambar lebih jelas

*Level of Difficulty : 4/5


*Level of Difficulty : 4/5

*Level of Difficulty : 5/5

TERIMA KASIH!

*Updated : Click Read More for answer






16 comments:

  1. ini kali la bro.. betul2 juling maw cari.. nda jumpa bro.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. wahaha..mengigau-ngigau cari cat..=.='

    ReplyDelete
  3. cari..cari..cari kucing... meowww...

    ReplyDelete
  4. dh jumpa letiga2 nya!!! yray :)

    ReplyDelete
  5. halooooooo
    salam kenal :)
    kita negara bersebrang ya?
    tambah lagi satu temanku dari malay.
    so glad!!

    ReplyDelete
  6. pakai teropong baru nampak cari kucing comel tu..hehee

    ReplyDelete
  7. haha..dah update ngan jawapan :D

    ReplyDelete
  8. aku panggil meow2 tak jawab2 hahaha..;p

    memang susah nak cari kalau kecik gila kucing tuh ehehe

    ReplyDelete
  9. dah tua...mata x berapa nk nampak dah :)

    ReplyDelete
  10. hahaa... benar2 bersembunyi tu kucing..

    ReplyDelete
  11. haha..kena pakai kanta, baru dapat cari :P

    ReplyDelete
  12. aku pun ndak nampak.. di mana bah itu kucing.. susah jugak ini..hahaha

    ReplyDelete
  13. hahaha..ada bha d sana..ko tinguk2 saja..ada tu..

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share