Wordless Wednesday #14

Assalamualaikum.

*surat cinta versi budak sekolah rendah. nyeh nyeh nyeh...

Pecah kaca pecah gelas..
Sudah baca harap balas..
 kiss kiss muah muah!

17 comments:

  1. hahaha..serius tak phm lngsng...hihihi..
    bnyk kali gak baca..tp gagal .. =.="

    ReplyDelete
  2. ini daebak. saya suka ayat budak-budak yang namak sgt innocent. macam saya juga. haha

    ReplyDelete
  3. ni mcm surat cinta budak tadika je..ahaha

    ReplyDelete
  4. mak aih . terus je ayat dia . takde kome , titik pun .

    awak tunggu dlm kelas awak . hahaha gila .

    ReplyDelete
  5. berpusing-pusing
    benci tapi sayang la tu hehe

    ReplyDelete
  6. alahai budak2..nak berkasih syg konon..kasi pandai wat karangan ngn tatabahasa btul dlu bru bleh bercinta..

    ReplyDelete
  7. Macam nak menangis 'kagum' aku bila baca surat cinta teragung ni..


    1, sebab kecik² dah fikir macam ni sekali.

    2, sebab ayat yang dia guna sangat bombastik! ;D

    ReplyDelete
  8. so classic ok!! hahahahaha comel jak budak2 nak bermaian cintan cintun.. hati2 dgn cinta..

    ko tambah lagi kan dgn pecah gelas pecah kaca kau hahahahaha

    ReplyDelete
  9. tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

    ReplyDelete
  10. hahahaaa....kalau saya nampak awak dengan dia senang-senang kita putus ok..hahahaa...klaka gla!

    ReplyDelete
  11. hehe..kalau sayang mesti balas tau.. :D

    ReplyDelete
  12. hahahaha..punyalah jauh fullstop. penat aku nak baca.

    eh budak sekolah, pegi sekolah belajarlah.

    ReplyDelete
  13. ewah..ewah....gitu..
    hpy new yer bha...

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share