Gambar Banglo Khairul Fahmi Che Mat @ Apek

Assalamualaikum.

Tahniah Apek!

Gambar kat bawah ni adalah gambar banglo yang bakal diduduki oleh Penjaga Gol Harimau Malaya, Khairul Fahmi Che Mat yang dihadiahkan oleh Kerajaan Kelantan. Serius lawa. 
= = = = = = = = = =

Berita penuh dari Harian Metro Online


KOTA BHARU: Banglo hadiah kerajaan Kelantan kepada Khairul Fahmi Che Mat sebagai penghargaan kerana membantu Malaysia menjuarai Piala AFF Suzuki tahun lalu sudah siap, namun ia belum diserahkan kepada penjaga gol skuad bola sepak kebangsaan itu kerana belum menemui masa sesuai.

Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Insan Belia, Sukan Dan NGO Negeri, Abdul Latiff Ab Rahman berkata, mengikut perancangan banglo itu akan diserahkan Menteri Besar, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat kepada Khairul Fahmi atau lebih mesra dengan panggilan Apek.
Menurutnya, sehingga kini majlis penyerahan rasmi banglo itu masih tertangguh berikutan Menteri Besar masih mempunyai urusan yang tidak dapat dielakkan manakala Khairul Fahmi pula sibuk menjalani latihan.

“Kita (kerajaan negeri) akan menyerahkan rumah banglo itu kepada Khairul Fahmi seperti yang dijanjikan kerana rumah terbabit sudah siap sepenuhnya, malah majlis ringkas akan diadakan sempena penyerahan itu.

“Bagaimanapun, disebabkan kedua-dua pihak masih sibuk dengan urusan masing-masing, kita tangguhkan penyerahan rumah berkenaan sehingga tiba waktu sesuai. Namun kita akan berusaha mempercepatkan proses penyerahan banglo itu,” katanya.


7 comments:

 1. humang aih main bola dpt adiah umah.aku dapat adiah time besday je..tu pon kompom kek besday.huhu

  ReplyDelete
 2. bagus le ada nampak juga harta..dari duit habis mcm tu saja...

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 4. Bertuah badan...xpyh pikir pasal loan...

  ReplyDelete
 5. dah rezeki dia..setimpal la untuk pengorbanan apek sebagai penjaga gol terbaik harimau malaya ;)

  ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share