Terima kasih, anda sudi berjiwangs sekali dalam entri ni =)

Assalamualaikum.

Terima kasih korang, banyak yang wish good luck untuk aku interview nanti. huhu. Sangat-sangat terharu. Tawaran interview dari company ni memang tunggu lama dah, dari tahun lepas lagi banyak kali apply lepas graduate. Bila dah dapat tawaran interview ni, dah sangat-sangat bersyukur. Apa lagi kalau dapat position tu nanti, boleh buat kenduri kesyukuran terus. Hujung tahun boleh angkat kereta baru. hahaha. Interview pun tak lagi, dah berangan. Apa pun.....


*takleh nak print screen banyak2 la..hehe..

TERIMA KASIH SEMUA!


Anyways, dalam dua tiga hari ni aku dok layan satu lagu ni. Bukan lagu raya, walaupun raya dah dekat. heee. Lagu yang aku layan ni lagu KPop, bukan MPop yang macam harem tu. *Sound effect gelak sinis*. Tapi bukan juga lagu joget-joget, ini lagu ballada, soundtrack dari drama Korea Secret Garden yang meletup tahun lepas tu. Entah dah berapa kali aku dok putar lagu ni walaupun sepatah haram tak paham, tapi best! Serius Best! Sebab lagu ni jiwangs. hahaha. Sila la tekan butang play youtube kat bawah ni kalau nak berjiwangs sekali ngan aku malam ni. Peace!






13 comments:

  1. kahkahkah tahniah yer..xpe berangan tu tak salah..leh jd kenyataan nanti..hehe

    ReplyDelete
  2. wah, kire suntikan semangat lah ni,nampak mcm ta sabar2 nak masuk alam pekerjaan,nanti belanje ek,,buat GA, tapi bagi hadiah kat semua org,,,hehehe

    ReplyDelete
  3. xpe,berangan tu PERLU utk membantu memotivasikan diri..kekeke~



    lagu tu best!
    jiwangS! :P







    luv:
    cik ana ^__^

    ReplyDelete
  4. berangan = goal setting. kena ada tu baru bleh berjaya. gambatee!!!

    ReplyDelete
  5. nak layan lagu jiwang ni bergantung pada mood..heheh..

    tahniah!

    ReplyDelete
  6. err..jiwang tuh ape bang??haha..maaf aku bawak umur :P

    ReplyDelete
  7. suka jugak lagu tuh..dah 3 kali tgk secret garden bro! :D

    ReplyDelete
  8. samasama :)

    chaiyookk! chaiyookkk!

    ReplyDelete
  9. hehehe tape .. segala kejyaan bermula dari angan2 :)

    jom berjiwang ^^
    minat gak lagu korea eh :D hehe

    ReplyDelete
  10. hehe..sedap gak lagu ni kan..klo dengar tengah2 mlm time sunyi sepi lagi menusuk lam jiwa kot bila dengar melodi dia..lirik hurmm..sepatah haram tak paham hehe

    ReplyDelete
  11. hahaha kadang2 aku rock hehe..;p..

    jom layan lagu staind--so far away

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share