Selamat Memasukkan Duit Raya dalam Sampul Raya!

Assalamualaikum.

Duit raya o duit rayaaaaa... Best o kalau dapat duit raya. Semalam, dapat tiga keping duit raya dari bos. Boleh tambah-tambah buat beli baju raya. muahaha... Pasal duit raya ni, teringat dulu masa zaman budak-budak hingusan, beraya dari satu rumah ke satu rumah. Tapi, rumah yang paling hot rumah yang ada bagi duit raya. Berapa jumlah dalam sampul tu tak kisah la, yang penting dapat duit raya tu. hehehe..

So, sediakan la duit-duit kecil untuk dimasukkan dalam sampul raya dan hulurkan dengan hati yang ikhlas masa hari raya nanti. Kalau yang dapat bonus gaji setengah bulan tu, bagi la duit raya lebih sikit. hahahahaha...


SELAMAT MEMASUKKAN DUIT RAYA DALAM SAMPUL RAYA!


*Gambar cilok dari Google


p/s: Aku dah start cuti esok sampai 10 Septemberrrrrrrr. hahaha. Selamat bercutiiii

18 comments:

  1. muahaha..ms kecik2 suka g umah yg bagi duit raya banyak. ngee~~


    duit raya untuk jijah mane?? hehe amboii lamanya cuti raya...hikhik

    ReplyDelete
  2. Buat bonda dan kaum keluarga, sahabat handai dan saudara mara, guru-guru tidak dilupa, rakan sekerja, anak didik tidak dilupa,
    serta sahabat alam maya yang setia...

    Sebelas bulan kita kejar dunia,
    Kita turuti nafsu angkara.
    Sebulan penuh kita berpuasa,
    Kita bakar segala dosa.
    Sebelas bulan kita sebar dengki dan prasangka,
    Sebulan penuh kita tebar kasih sayang sesama.
    Dua belas bulan kita berinteraksi penuh salah dan khilaf,
    Di Hari suci nan fitri ini, Kita cuci hati, Kita buka pintu maaf.
    Selamat Hari Raya Idul Fitri, mohon maaf Zahir dan batin...

    Imanshah, Ipoh-Tumpat, 26 Ramadhan 1432 H

    ReplyDelete
  3. duit raye,kalau 50, masyuk tuu

    ReplyDelete
  4. lamanya cuti..huhu..slmt hari raya pamie..

    ReplyDelete
  5. slmt cuti pami..err naseb aku ta keje lagi..ta payah bg duet raye :D

    ReplyDelete
  6. Pamie, selamat hari raya.nak mintak duit raya leh?? leh la ek3...;)


    wah! lamanya dia cuti...=) selamat bercuti yea~ jangan lupa tolong mak bakar lemang tu..ngeee~

    ReplyDelete
  7. ehem..mesti nya berik duit raya juak klak oh.org dh keja tek nk..hihihi :)

    ReplyDelete
  8. weh aku dah follow ko.ahahaha. mintak duit raya..... :D

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya...nak duit raya juga...

    ReplyDelete
  10. bes kn dpt duit raya. nilai tu x penting yg penting aura masa terima duit tu feel dia lain mcm sket kihkihkih...selamat bercuti pamieee

    ReplyDelete
  11. nk duit raya dari abg engineer :D
    hhehe .. slmt bercuti bro:D

    ReplyDelete
  12. Hehehe.. Orang yang bekerjaya mantap macam kau lagilah kena bagi angpau dan isi yang cantik... ;D




    Cuti lama2, jangan berat nak naik kerja sudah..

    ReplyDelete
  13. nak duet raya..murah rezeki bro bg kat fee sekali..hehe.. lamanya cuti, kemain ye raya sakan..:D

    ReplyDelete
  14. amboii 50 ni aku suka ni..selamat hari raya maaf zahir batin hehehe

    ReplyDelete
  15. Nelly The Strange nak ucap Selamat Hari Raya !!
    :)

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share