Background Image dan Header Baharu di Pagi Puasa ke 12...

Assalamualaikum.

Amacam? Sempoi tak? hehe. Sebelum ni background gambar kopi ngan caption "Jom Lepak Minum Kopi". Hari ni dah masuk hari ke 12 berpuasa, so haruslah tukar wallpaper tu. Lepas sahur tadi, sambil-sambil blogwalking, tangan ni rajin pulak photoshop benda ni sekali. Jadi la macam kat tepi ni sekarang. *Gambar pelita tu credit to google dan tuan punya photographer.

Header pun dah bertukar, kalau ada yang perasan la. Tapi mampu setakat tukar caption je. Sampai tu je aku pandai photoshop-photosop ni. Nak lawa-lawa lagi tak mampu. hahaha. Ok cukup untuk pagi ni. 

Lastly, mulakan pagi Jumaat anda hari ini dengan.....





p/s: Minggu depan dah masuk minggu ke 3 puasa. Tak terasa langsung. 


p/s: sori jugak background kaler hitam. Ok tak? Dulu pernah dikritik hebat sebab background hitam je, sebab tu tukar ke biru. Nak highlight pelita tu. hehe. Selamat berpuasa!

21 comments:

  1. wahhhh! kemain lagi ada pelita..jeles jeles jeles..nak pelita jugak..kih3=D

    header pun salam ramadhan =D

    cun cun!!:)

    ReplyDelete
  2. Nanti raya mesti tukar background baru plak kan?hehehe

    ReplyDelete
  3. simple..
    Okey leteww...
    Ha-ha-ha:D

    Jemput join segmen Musicbrilliant.com sempena bulan MERDEKA.

    ReplyDelete
  4. dah nak raya dah kite kan.
    raya mana tahun ni?

    ReplyDelete
  5. Masuk² je aku terus perasan... Good job la Pamie.. kipidap bro!


    Tapi serius aku dah mulakan hari ni dengan senyuman walaupun busyyy.. ;)

    ReplyDelete
  6. wow wow..nampak lebih maskulin lagi kale itam nih hehe...

    taknak ajo kakNo camne nak download photoshop nih ke..yg free la hehe..(sabo je la kakNo ni hihi)

    ReplyDelete
  7. hehe..nanti. bila dah raya.tukar caption lagi kan?

    selamat berpuasa.
    dah 12 hari?.
    kejapnya masa berlalu.

    ReplyDelete
  8. wewitt..lamak dh sik dtg sitok...
    bnyk dh berubah..makin maju bhh,,,
    hahaha!

    ReplyDelete
  9. @laskar pelangi: hahaha..semangat nak raye.. :P

    @siti noornadiyana: tukar caption je..tambah "Selamat Menyambut Bulan Ramadhan" tu..hehe

    @ammar: haha..tukar gambar bunga api plak kot..kekeke

    @my name is mar: simple itu lagi anggun..mata terus tertumpu ke situ..

    @umie artoqiemie: raya 1,2 di labuan..then baru balik kampung..huhu

    ReplyDelete
  10. @yousof: hahaha..aku tukar sikit2 je..banyak2 tak pandai la bro..

    @kak no: saya pun amik setup photoshop kat member kak..nak google mang haram tak pandai nak cari yang ada crack

    @syazwan che deraman: haha..tukar la kot..hahahaha

    @cha: tukar angin jap :P

    @solehah: kacak dah skg kan? :P

    ReplyDelete
  11. sekejap jek mase berlalu.........

    ReplyDelete
  12. fuh..mantap ler header.. semangat berpuasa nih...nanti raya tukar plak edisi raya yer.. :)

    ReplyDelete
  13. selamat hari raye pamie..ehh puase kan silap :D

    ReplyDelete
  14. wing wing wing..sme ngan fara laa tukar background..tq singgh blog fara oke :) http://farahazurah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. selamat berpuasa jugak..baju raya xcarik lagi nih!hu3

    ReplyDelete
  16. @op anaz: tu la..tak terasa langsung..nanti raya pun mesti tak terasa..

    @ammboi: haha..dah nak mula2 edit ni buat header ngan background edisi raya..kahkahkah

    @syrupmasin: puasa lgi la..tapi semangat raya lebih sikit la :P

    @farah azura: thanks :)

    @aleen aiden: baju raya sempat cekau sebelum puasa lgi..beli bulan 6 lagi..hahahaha

    ReplyDelete
  17. haha..nak raye dah nih..ta smpai sebula kan :D

    ReplyDelete
  18. aicece .. ni tgh mood puasa n raya :) ehhehe

    ReplyDelete
  19. follow yg ke 849..terima kasih join n follow sy...
    nice header tu....siyes

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share