Panggilan Interview Berkat Bulan Ramadhan, Alhamdulillah...

Assalamualaikum.




"Assalamualaikum and a very good morning. The name is Mohd Fahmi Bin Mustakim, but you can call me Pamie. I'm 24 years old this year. Currently, I'm working as a Project Engineer full time and part time as a blogger. hehehehe"

haaaaaaaa. Tu sedikit skrip sengal aku untuk pengenalan diri masa interview nanti. hahahaha. Alhamdulillah, akhirnya ada juga panggilan interview dari Oil & Gas company kat Labuan ni. Kena speaking la pulak interview ni nanti. Memang dah lama mengharap dapat panggilan interview dari company ni, mudah-mudahan la semuanya berjalan lancar dan semoga aku tak gagap speaking masa interview nanti. Korang doa-doakan la aku sekali semoga dapat position tu. hehe.

Anyways, hari ni dah masuk hari ke 20 umat Islam berpuasa bermakna semakin kita dekat dengan penghujung bulan Ramadhan. Anda sudah bersiap-siap untuk menghadapi penghujung bulan mulia bulan Ramadhan atau anda lebih bersiap-siap untuk sambutan bulan Syawal? Renung-renungkan, dan selamat beramal. Errrrr, lagu raya pilihan untuk hari ni. hehe.






23 comments:

  1. SALAM PAMIE...
    pic tu salam mcm nak mintak duit raya je. hehe...
    terima kasih singgah blog abg eq. kad raya cyber tu utk reader/followers abg eq. abg eq alu2kan untuk letakkan di blog pamie ok.
    selamat berpuasa....

    ReplyDelete
  2. fuiyoo..untung la,,eh,bukan hari tu khabar sambung blajo ke?

    ReplyDelete
  3. wahhh syiok ooo dpt job situ loaded income fuhhh...gud luck pamie..moga suksesssss insyallah (^^,)

    ReplyDelete
  4. @bro eq: ok :)

    @fiq: ha ah, dah dapat offer letter dah pun..sambung master kat utm..sepatutnya bulan 9 ni, tapi dah tangguh ke tahun depan.. sekarang dua hati dah ni, tak tau nak sambung sekarang atau nanti je bila financial dah kukuh..

    @kak jiejah: hehe, bonus ribu2..hahahah..thanks kak..inysaAllah..

    ReplyDelete
  5. pamie.. pamie... gud luck eh...^_^

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah bro tahniah :) semoga dapat keje tu ye :)

    ReplyDelete
  7. waaahhh ! TAHNIAH !

    GOOD LUCK masa interview nanti :)

    ReplyDelete
  8. wahh..
    kau kena bagitahu part time blogger tu sebab aku yakin orang yang interview kau tu blogger ;).
    hehhe.

    selamat berpuasa bro ;)

    ReplyDelete
  9. bila interview pamie?
    semoga berjaya yer.. :)

    ReplyDelete
  10. good luck bro..:)..hope interview tuh berjalan lancar..jangan tergagap tau hehe

    ReplyDelete
  11. gud luck pami3 !
    nak duit raya hehe

    ReplyDelete
  12. salam,

    semoga awak dapat kerja itu.

    saya juga interview hari ini. dengan syarikat korea. sangat menarik. doakan saya juga ya

    ReplyDelete
  13. huh,p interbiu n keje lu kot,,haha.pamie nak sambung master kan,,pastu ader citer2 phd x?

    ReplyDelete
  14. selamat berjaya bro!! semoga dapat post tu , amin...berkat bulan ramadhan...

    ReplyDelete
  15. perghh nk tukar kerja ..
    hehe gdluck bro interview nnt ye :)

    ReplyDelete
  16. Insya-Allah kalo ade rezeki tak ke mana :)

    ReplyDelete
  17. assalam pami..wah, tahniah ya pami dr kakNo,,kakNo harap pami selesa keje kar situ..apa yg penting kita enjoy dan iklash..insyALLAH mudah2an berkatla la hidup kita..kakNo doa juga semoga pami akan dimurahkan rezeki lagi ek..amiiiin

    ReplyDelete
  18. jalan-jalan tgk komen hikhikhik

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share