Pakcik kayooooo!! Mak Churp bagi duit belanja!!

Assalamualaikum.

Gempak tak tajuk entri? hahaha. Dalam minggu ni dapat tiga email dari churp2. Dorang bagi assignment buat ayat2 menarik untuk SCHEDULED TWEETS. Sebelum ni belum pernah lagi. Baru je ni dan ketiga-tiga ayat yang aku buat tu dah published kat twitter. hehe. Korang, follow twitter kat sini atau kalau nak comel sikit, klik burung biru kat sebelah kanan ni. Tqqqqqqqqqq. Tengok ini sekali yerr. Tqqqqqq.


Email dari churp2

Ini la assignment yang aku kena buat tu. Minggu lepas dia suruh buat pasal kaler cat. Minggu ni dorang suruh buat ayat pasal Game Kungu Panda 2 ngan iPhone 4 kaler putih. Lepas tu, jadi la macam kat bawah ni. Ayat mesti baekkkkk baru kena luluskan. haha.



Ok, done! Tq.



p/s: Scheduled Tweets dah dapat! Grapevine lagi kat sini lepas iPhone 4 ngan Dentyne. *Maaf, guna 'aku' untuk entri kali ni. Janggal sangat nak guna saya lagi. huhuhu*

17 comments:

  1. err bro..dia pilih kita sendiri ke nak scheduled tweets tuh??berapa dia bagi??

    ReplyDelete
  2. kalu bahasa english memang aku failed la bro,hahahha...

    ReplyDelete
  3. @syuxer: tak pasti la cmne bnde ni, aku pun baru dapat minggu lepas ngan minggu ni, haha.. yang pasti dia bagi email kasi tau dia bagi assignment scheduled tweets tu, pastu kita kena olah la ayat.. berapa tu tak pasti, rasanya lebih kurang cm BE benda ni..sebab ak perasan earning tiap2 hari naik mcm BE..kot je la..

    itu la pentingnye english educationnnn, hahaha..bhs melayu pun boleh bro..huhu..

    ReplyDelete
  4. hahah tq bro..nanti aku tengok2 email aku ada tak dorang ajak aku wat assignment tuh..kalau BE untuk churp2 tuh konfirm aku join hehe..

    ReplyDelete
  5. haha, tu ak cakap je tu..tak pasti jugak..tapi earning dia aku tgk macam tu la..setiap kali kluar kat twitter ads tu, earning churp2 naik sket :)

    ReplyDelete
  6. dorang bagi duit jgk ke klu assgnmetn gtu? aku dah bnyk publish, xperasan pun..

    ReplyDelete
  7. @phycrewz: ade, ak perasan earning tu memang naik kalau publish kat twitter hoho..

    ReplyDelete
  8. earning churp2 saya masih ciput

    ReplyDelete
  9. wah tahniah2...sy x wat churp, grapevine tu ape ek? kena buat akaun tweeter ke kalau nk join churp2 fb je x ley?

    jemput lawat blog...

    http://misscha-cecite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. @nonon787: churp2 kena rajin share ngan alert slalu..leceh la sket..tapi earning boleh tahan :)

    @misscha: grapevine tu under churp2, tengok entri kat cni Earning dari grapevine..churp2 kalau boleh kena ada twitter la jugak, fb boleh tapi lebih manis jika ada twitter :)

    @tristhan: =)

    ReplyDelete
  11. churp2 dah x banyak iklan skrg.. scheduled tweet dia bagi ikut suka kot.. hehe.. macam BE nuff la rasanye.. diorang akan select sapa yg bertuah...

    Diorg ada bagi contoh ayat untuk tweet.. copy paste je lah kan senang.. janji semua detail ada..

    sy lagi rm40 leh cashout la.. huhu.. lama lg tu..

    eh panjang la pulak.. daaa...

    ReplyDelete
  12. @AkieZecky: tu la rasa macam BE, tapi dia trus update earning..

    takpe, ak tolong ko klik :)

    ReplyDelete
  13. sikit² lama² jadi bukit.. :)

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share