Grapevine Kedua untuk Para Churpers

Grapevine kedua dari Churp2, kali ini dari Dentyne. Klik di sini untuk info. Kalau korang rasa-rasa ada bakat macam Heliza Helmi atau paling kurang pun macam Mawi ke, boleh pergi audition atau send video korang nyanyi acapella untuk contest ni. Klik kat sini ye.




Macam mana nak join grapevine ni? Senang je. Kalau korang ada pasang iklan nuffnang kat sidebar, dalam masa tertentu, iklan grapevine tu akan keluar kat iklan nuffnang tu. Bila keluar macam kat atas tu, korang cepat-cepat tekan butang twitter, atau kalau takde twitter tekan butang facebook kat step 1 tu, lepas tu share. Sudah selesai share tu, masukkan email korang kat step 2. Then, cek email korang. Dalam email tu, grapevine nuffnang ni ada bagi link unik untuk korang SAHAJA untuk di share. Then, boleh cek kat churp-churp untuk redeem earning.

Kalau tak faham, klik di sini untuk penerangan yang jauh lebih simple dari di atas. hehe. 

Thanks!

10 comments:

  1. hehee. kite dh join grapevine. alhamdulillah dh dapat RM5 lebih :)

    ReplyDelete
  2. thankss. kite dah tolong klik churp2 awak :)

    ReplyDelete
  3. Lola xpnah ade nuff/churp pun . Cam semak je . Sape2 boleh ajar lola nak ade kan nuff/churp tu ? lola newbie taww .

    Jgn mara lola sibuk sini . Follow u !

    ReplyDelete
  4. @eyfa: thanks eyfa :)

    @Lolla: erm, ok..demi mu lolla nanti kite buat entri spesel untuk add ads nuff/churp2..ouh,thanks sbb follow :)

    @ciku: time kasih ciku jenguk balik..nanti jengah blog awak pulak

    ReplyDelete
  5. looooo ada hr tu tp kakNo wat dek je huhuhu...mmm lepas ni kena ikut la..thx pami..

    ReplyDelete
  6. dah penat carik
    tak jumpa2 pon

    ReplyDelete
  7. @kak no: haha..join cepat2 kak..saya pun lambat jugak join..tengok blogger lain kumpul sampai RM68 untuk grapevine ni je,trus join skali..hehe..

    @mama shifa: kak, dia keluar tak tentu masa..kat ads nuffnang sidebar dia keluar..kene alert la sikit..huhu..kalau ada keluar,cepat2 amik link :)

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share