Apple iPod Touch 4G 32GB!

Assalamualaikum.

Ringkas je entri kali ni. Check this out first..







What's up with it you ask? I'm gonna own one soon! Yeah! Tapi apsal tak beli iPhone 4 atau iPad 2 je? Here the list of excuses...

Kenapa tak beli... (*sambung kat bawah*)

iPhone 4?
Tunggu iPhone 5 dulu la, tak lama lagi kot. Apple pun release produk dorang tiap-tiap tahun, so mungkin tak lama lagi la. iPad 2 pun dah release tahun ni. Highly anticipated iPhone 5 ni. Dengar-dengar iPhone 5 kali ni integrated  dengan A5 chip, kamera 8 megapixel, dan disokong oleh mobile operating system terbaik dari Apple, iOS 5! Ko tak nak ke? Haha. *Itu pun kalau betul la rumors pasal iPhone 5 ni*

iPad 2?
Kurang berminat buat masa ni untuk pc tablet. Lebih berminat dengan MacBook. Lagipun bajet *cough*... hehe. Apsal kerja jadik engineer pun, poket tak pernah masyuk? Nak harap nuffnang? Pinjam tips, earning nuffnang tak gerak-gerak lagi ni. haha.


p/s: Tapi kan, antara Android dengan iOS Apple ni, mana satu yang korang rasa mobile OS yang paling best? Tak kisah la, Froyo ke, atau yang terbaru ni Gingerbread, compare iOS4... care to drop your comment?

5 comments:

  1. Discover great updates recommended and reviewed by the community from tech related to lifestyle and traveling at Kendra Bing. You'll be amazed to uncover news and articles which you otherwise wouldn't have.

    Also, grab the opportunity to promote your blog postings at http://kendrabing.com for FREE while being discovered by whole lot of other like-minded people. On top of that, any of your interesting posting will stay longer on the frontpage thus achieving better audience-exposure in the long run.

    Kendra Bing is the perfect portal for the right source and inspiration for your next blog posting with its massive influx of the freshest and juiciest writing materials.

    JOIN today! It's FREE, quick and easy. Most of all, sharing at Kendra Bing is sexier.

    ReplyDelete
  2. salam pami.. arituh aku ade buat perbandingan antare iphone ngan ipod touch.. grrr, bace a n komen kalo ko x setuju mane2.. haha :) nyway, ipod touch mmg daebak!

    http://fahmijaafar.blogspot.com/2010/12/iphone-vsipod-touch.html

    ReplyDelete
  3. Peh..ak memang x tahan dengan Ipad 2 tue..baru la nampak mcm blogger sejati..hehe..tengah ushar budget lagi nie..haha

    ReplyDelete
  4. @peep aka fahmi: thanks bro..nice info! hehe

    ReplyDelete
  5. @jamal: kumpul2..ko kejap je kumpul tu..gaji dah beso,cmpur income nuffnang lagi..huhuhu..

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share