Bila Cuti, Hati pun Senang :)

Assalamualaikum.


Happy tak? hehe. Tak kira, mereka yang dah berkerjaya ataupun pelajar, hatta suri rumah sekalipun mesti suka cuti sebab dapat kumpul ramai-ramai dengan family. Betul tak?

Sungguh, dalam bulan ni workload makin banyak. Kadang-kadang rasa macam malas nak turun kerja. Mana nak turun ke site, buat paperwork. Nak adjust masa lagi jumpa client. Sangat tertekan. Kalau boleh nak mintak cuti lagi barang seminggu dua nak lepaskan tekanan kerja. huhu. Tapi ini la namanya kerja. Tekanan memang ada.

Anyway, Selamat Hari Wesak kepada mereka-mereka yang menyambutnya dan yang tumpang cuti macam saya, hehe, selamat bercuti!

4 comments:

  1. Selamat bercuti kepada warga malaysia..berhati-hati dijalan raya :)

    ReplyDelete
  2. yeah. cuti mmg la best.. bole bkumpul satu keluarga and kuar jalan2.. ;)

    MySuaraBlog: Pilihan Lelaki : Wanita Bekerjaya atau Suri Rumah?

    ReplyDelete
  3. thanks follow akak...
    akak dah follow fahmi...

    ReplyDelete
  4. @abu talib: thanks :)

    @zwan sabri: tapi kalau blogger, dok umah udpdate blog..ngeh3..

    @mama syamil: thanks kak sebab follow balik.. :)

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share