Jom Join Bloglist Jamal

Assalamualaikum.

Sebagai menyokong usaha sahabat dari innit ni yang banyak kali Nang post saya, saya join la Segmen Bloglist Jamal ni buat pertama kalinya. hehe.




As per required;

1. Kenapa saya nak masuk bloglist saudara Jamal ni?
Popular sikit blog usang saya ni, ye tak Jamal? hehe.

2. Kenapa saudara Jamal patut pilih blog saya?
Sebab blog saya best. Haha. No la, boleh kita sama-sama promosi blog kita ke arah jalan yang benar. 

3. Kenapa saya tertarik dengan blog saudara Jamal?
Dua alasan. Entri menarik. Saudara Jamal member saya dari innit. hehe.

4. Teguran??
Hurm, takpe ke saya tegur ni? Tukar kaler background. Muram je blog kaler hitam. hehe. 


Itu saja. Jom sama2 memeriahkan Segmen Bloglist Jamal ni. Klik kat sini.

8 comments:

  1. Jamal dah verify Link ke Blog Jamal tue...

    TAHNIAH...Disebabkan Pamie kawan Jamal dari Innit dan Pamie bagi komen membina suruh tukar background colour..InsyaAllah esok jugak Jamal tukar background colour tue..hehe

    Dan secara automatic Jamal terus masukkan blog Pamie nie dalam senarai 20 Blog Pilihan Jamal..

    Kemudian blog nie akan bersaing dengan blog-blog yang lain untuk menjadi 3 Blog Terbaik pulak nanti ye..Gud Luck tau..ade mase 2 hari lagi nie, rajin2 la kipas Jamal tau..hehe..

    ReplyDelete
  2. bhaa pamie, kipas dia setiap hari supaya terpilih ke bloglist dia.. hehee

    ReplyDelete
  3. alahai saya suka background dia (jamal)color hitam tu..harap jgnla dia tukar byk sgt color..2 atau 3 color dah memadai.hiks..
    KOlesterol

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan..saya singgah dari bloglist blog jamal dan follow u bro..:)

    ReplyDelete
  5. @Jamal: yes,operasi kipas berjaya! haha

    @dian: kipas2 la ni,haha

    @ciku: huhu,tak syok tengok kalau sume hitam..kalau orang rabun susah nak bace..hehe..*walaupun ak tak rabun..

    @syuxer: tengs, I'll follow u back..

    ReplyDelete
  6. Haha..kipas dah berjaya..Jamal dah tukar background colour jadi biru cair dan putih..:-)

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share