BEN ASHAARI GEGAR LAGI!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia.


 


First time join, apa ni ek? Aku tengok ramai blogger yang join abang ben ni, maka kena la aku pun ikut tumpang join, macam best je. Jom kasi gegar! Esok tamat dah ni.

Nak join?

Klik kat sini.

22 comments:

  1. do you really know who you are referring to bc I never heard about him.

    ReplyDelete
  2. I believe he's just one of the most popular blogger in Malaysia, not a celeb..that is y u never heard about him.

    ReplyDelete
  3. gegar balik..
    join yok:
    http://azrijohan.blogspot.com/2011/04/mari-join-bloglist-smile.html

    ReplyDelete
  4. En. Ben dikenali sebab beliau rajin buat segmen-segmen dll kat blog beliau dan juga mampu buat entri sampai digit "puluh" dalam sehari..blogger tegar katakan :)

    ReplyDelete
  5. hye...

    gegar..gegar..gegar..!!!!
    gegar d sini...
    terbabOOOOOmmMMMM!!!!!

    singgah2 la ek di http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. @azri johan: tak sempat nak join la..busy buat header image..haha..

    @joe: hoho..terima kasih mr joe..

    @akutetapaku.com: orite!

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan...jom gegar sama2...kita satu group...group 9...jemput singgah

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. ha, apekate join contest mirul

    http://princemiruljr.blogspot.com/2011/04/contest-pendapat-korunx-tentang-blog.html

    mana tahu hadiahnyew, header/banner
    or blog upgrade...
    hehe :D

    ReplyDelete
  9. hi, saya dr group 9,salam perkenalan...jom kita2 same2 gegar..

    http://ciksya-cda.blogspot.com
    :)

    ReplyDelete
  10. nizam datang balik sini.... da follow.... :)

    ReplyDelete
  11. @Golden rose: dah singgah n follow =)

    @Anak Ulu Cheka: Waalaikumussalam g9

    @Sya_cda: dah gegar dah blog awak..hehe..

    @nizam: orite..thanks follo balik.

    ReplyDelete
  12. kita 1 geng !wa kasi gegar ini blog .
    kalau free jom gegar blog wa .http://azieismail.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. ollala.. nak datang gegar sini boleh? gegaran nie boleh rasa sampai kutub utara taw. haha. salam ziarah.. =)

    ReplyDelete
  14. salam gegar...i follow u....geng 9..xde gift ke utk follower ke 100

    ReplyDelete
  15. @azie: ok..nti gegar balik.. :)

    @effa: hi..time kasih..

    @kakNo: gego lerr.. :)

    @noor badriah: salam ziarah kembali :)

    @deyna: huhu..memang igt nak bagi award ke ape ke..tapi tak pandai nak buat..huhu..tapi akan try gak nti sbgai tanda berbanyak2 trime kasih sebab follow..hehe..

    ReplyDelete
  16. hye singgah jumpa geng group9.. jemput dtg

    http://dilabahar.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni…entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu…ngee..

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan

    singah sini pula dan sudi-sudikanlah singgha ke blog saya sebab saya follow awak juga...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share