Azam baru, header baru, background image baru, semua baru!

Alhamdulillah, kali ni editing guna photoshop tak sampai 9 jam macam aktiviti mengedit minggu lepas. Ponat gilo. haha. Hasilnya kali ini sangat2 puas hati. 

Kat header, dah tak nak sumbat banyak2. Dah cukup la tu. Ye, itu gambar pemilik blog ni. haha. Background image tukar kaler plain biru terang je. ok tak kaler ni? Nak letak yang gelap2 macam sebelum ni, macam bosan pulak nanti tengok lama2. Jadinya, letak kaler yang terang dan cool. Kalau korang belek2 blog ni, tenang je rasa. hehe.

Paling suka image kat tepi ni. Simple. Tapi tak boleh lawan hamba Allah ni. Nak tahu siapa, klik kat read more..


oooooooh tidakkkkk ;)

p/s: tak sempat2 lagi ni buat entri spesel untuk kak deyna follower AAL yang ke 100....

5 comments:

  1. Salam perkenalan. Theme yang simple dan ringan

    ReplyDelete
  2. @Chekgu azam: thanks ;)

    @akubiomed: salam perkenalan kembali..

    ReplyDelete
  3. lawa daa.. smart.. tepi tuuuuu~ nak satu hehee

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share