Metered Earning Pertama dari nuffnang!!

Assalamualaikum.


Lama tak update blog. Trafik jatuh gila2. Gila2 pun tak jatuh macam ni. huhuhu. Neway, thanks buat member2 blogger yang sudi singgah blog ni selama saya tak update blog.


Pagi tadi sempat lagi cek nuffnang, tengok Buffered Earning sekali. Alih2 satu BE dah jadi Metered Earning. harharhar. Tapi kan, apa beza BE ngan ME ni? Musykil2. Ini la first time tengok ME kat akaun nuffnang. huhuhu.




Lepas tengok Metered Earnings, macam biasa la.... scroll lagi ke bawah tengok total earning. Wauuuuuuuuuuuuuuu,  sikit je lagi dah boleh cashout dah ni. Yippiiiiiiiiii! Tengok kat bawah ni......






p/s: alhamdulillah....

17 comments:

  1. wahhh,banyak nye...congrats !

    nak tahu kenapa BE jadi ME?
    jom ke sini

    http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/kenapa-be-bertukar-kepada-me.html

    ReplyDelete
  2. @azrijohan: thanks bro..


    @eyfa: memang best..first timer..hohoho..

    ReplyDelete
  3. @syrupmasin: alhamdulillah..rejeki..hehe


    @shindosai: ala, baru ni je pun..huhuhu..

    ReplyDelete
  4. huhuhu. camner nak wat nuffnang nih???

    ReplyDelete
  5. Tahniah rezeki tn rumah tu.. sy punye dah leh cash out dah,simpan dulu bt utk belanja raya.:)
    Iklan Ubat kuat lelaki

    ReplyDelete
  6. best la dh bole cashout...congratz :)

    http://innit.nuffnang.com/view/1710431/game-angry-birds-live

    ReplyDelete
  7. ok la tu..ada gak fulus..btw nice blog..oredy follow n link ur blog to my blog...

    babe..need ur idea la... klik je---> : sini

    ReplyDelete
  8. @zwan sabri: kipas2 ler nuffnang tu..hahaha


    @feyus: nak simpan gak..hoho..buat belanja smbung master nanti :)


    @honey amour: thanks :)

    ReplyDelete
  9. wahhh... great... pas ni blh la belanja kte ekk... hehe... :P

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share