9 Posisi Tidur yang Paling Hangat

Assalamualaikum.

Hai hai semua! Dah ready nak tidur ke belum? Pukul 12 dah ni. hehe. So, sebelum tidur tu, saya nak tanya sikit. Apa HABIT korang sebelum tidur?  Apa yang korang buat supaya dapat tidur ngan selesa lepas letak kepala atas bantal dan bagaimana posisi tidur yang anda ambil? Kalau tak pusing2 atas tilam amik port yang paling selesa untuk tidur, mesti susah nak tutup mata. Ye tak? Lain la, kalau badan dah penat, otak pun penat. Baring je, dua saat dah masuk alam mimpi. hahaha.

Kat sini, saya ada senaraikan 9 posisi tidur yang kebiasaan la, check it out!



1. Posisi 'tidur nyenyak'


2. Posisi tidur 'meniarap'


3. Posisi 'tidur menggeliat'


4. Posisi tidur 'bergumpal kesejukan'


5. Posisi tidur 'peluk anak dengan kasih sayang'


6. Posisi tidur 'pelukan laki bini'


7. Posisi tidur 'bujang terlentang'


8. Posisi tidur 'lepas penat blogwalking'


9. Posisi tidur 'Tak Hengat Dunia'



So, korang tergolong dalam posisi tidur yang mana satu??

13 comments:

  1. penat blogwalking tu xtahan..haha

    ReplyDelete
  2. haha.. suka tengok yg posisi tidur bujang terlentang. memang hensem habis kalau kucing tido macam tu

    ReplyDelete
  3. haahah..teringt pernah tidur bergumpal kesejukan..sebab terlalu sejuk..xlena dibuatnye..hu2

    ReplyDelete
  4. @encik amman: haha..mesti masuk news kalau memang kucing tu habit dia tidur macam manusia..kekeke..


    @echaririe: kita mesti kreatip, ngeeee :)


    @emma: haha, bulih2 kucing tu begumpal camtu..fleksibel tahap maksima..huhuhu


    @lolla: sesungguhnya, kucing memang comel :)


    @dreamygirl: dapat gumpal macam kucing tu tak? kalau extreme punye sejuk mesti dapat..huhuhu..

    ReplyDelete
  5. Gila lah.. betul betul aman hidup diorang. Tido tak hingat doonia

    ReplyDelete
  6. no 4 tu best !
    nk try lah.. haha ^^,

    ReplyDelete
  7. @social media bayar: hehehe..aman je kalau jadi kucing..takyah pikir pasal keje..tido, makan..


    @cik ayeza: hehe..sesuai untuk parent2.. :)


    @ija apple: hahaha,boleh2..try kasi lengkung tulang belakang tu..hehe..

    ReplyDelete
  8. ak suke yg no 9. kdang syok gak tido camtuh. hahahaha

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share