Bila hidung tersumbat dan hingus melelehhhhhhhh

Assalamualaikum.

Haissssshhhhh!! Serius hari ni takde mood nak tunjuk muka kat opis. Kat site lagi la malassss. Bangun2 je tekak rasa kering2. Lepas tu, rasa ada cecair2 basah membasahi lubang hidung. Alahai, nak demam ke pagi2 Jumaat ni? Dah la pagi tadi bangun pukul 4! Demmmitt!

Petang tadi layan maggi sedap. Kunyah sekali, ok....... kunyah kali kedua, hurmmmmmmm.... masuk kunyahan kali ketiga, CONFIRMMMMMMM!!! Maggi sedap aku takde rasa maggi! Deria rasa kat lidah dah tak bekerja ngan efektif pasal selesma la ni. Tapi tadi pagi elok je pekena soto makasar ngan kopi susu. Hadeyyyy

Nasib baik je la esok cuti. Dapat rehat2 kalau2 jadi demam tak diundang ni. huhu. But seriously, cuaca sekarang makin panas. Panas kemain. TERSANGAT lah panas, lagi2 kalau kat Labuan yang keliling laut je ni. Kan Kak No? Sebab tu kot, bakteria selesma ni dah berani tunjuk hero. Kalau dapat pekena aiskrim tadi siang kan best, tapi nanti makin menjadi pulak hingus ni. Alih2, hingus meleleh macam kat bawah ni haaaaaaaaaa







Berapa kurun punya hingus da awek ni simpan


p/s: Sori kalau termuntah atas keyboard, ngeh3...

13 comments:

  1. blurppp...

    eeee...xnak tawan die...

    ^_^

    ReplyDelete
  2. @syieda: kahkahkah..hingus itu hensem :P

    ReplyDelete
  3. ooohh..gambar tu tak boleh belah....eee

    ReplyDelete
  4. eat banana toffee mcd.. pamie hohoho.. pengubat selsema tu..

    ani, bukannya lagi hingus.. ani inti hingus geng.. hahaha

    ReplyDelete
  5. @khairil: kahkahkah..credit untuk google untuk keyword "hingus meleleh" kahkahkah


    @tjah: ingatku siapa la tadi ni tiba2 nulis kedayan di blog ani..haha..

    bulih2 ia sanyum lagi hingus panjang bejela bha suda..haha..

    ReplyDelete
  6. @terbelog: kahkahkah..jangan tenung lama2 sudah.. :)

    ReplyDelete
  7. slekey gile hingus tu. haha

    ReplyDelete
  8. lagi info tentang hidung tersumbat di SIHAT SELALU - Hidung Tersumbat

    ReplyDelete
  9. uwek uweek uuuuwweeeeeekkkk!!!!! ayo mak ayo pa sib baik tak terkeluar isi perut haha..

    betul pami..kakNo br balik kundasang best sana kan..sejuuuuk je..sampaikan baik semua demam kak cuma tekak je ada gatal2 sket lagi..esok lusa baik la kot..tp malam tadi balik labuan maaaak ai!! panas ooooooo...membahang huhuhu

    ReplyDelete
  10. @Q: ngeh3..


    @dhilla: ade muntah hijau tak? hihihi


    @kak no: kehkehkeh..tapi kundasang pun dah tak sejuk macam dulu kak..dulu kne pakai sweater lagi kalau g stu..tpi skg, pakai tshirt je pun dah cukup..

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share