Aku dapat surat cinta dari Johor!!

Assalamualaikum.


Yeahhh!!!! Hari ni dapat satu sampul surat dari.....


*Surat dari UTM dah sampai, weeeeeeeee


*That's my name...and err, num ic skali..lantak la, malas dah nak padam skali..


Ini susulan dari entri yang sebelum ni, tengok kat sini. Saya ada post pasal saya dapat tawaran sambung pengajian ke program sarjana, atau dalam bahasa omputihnye, master's degree di UTM. Untuk entri yang tu, saya dapat offer letter tu melalui email dan dalam email tu dorang bagi tau sekali yang dorang akan hantar sekali hardcopy untuk offer letter ni. Tunggu punya tunggu, surat tu dah sampai hari ni!!

Tapi, terpaksa tangguh lagi ke semester II dalam bulan 12 sebab finance tak ready lagi. Hopefully, semua ok la lepas ni. Ingat nak go for scholarship. Mybrain dapat support untuk yuran je, tapi sara diri? Degree dulu mengharapkan PTPTPU pun dah terkapai-kapai, apa lagi kalau dah master ni. Terpaksa kumpul duit lagi sebelum bulan 12 in case scholarship tak dapat. Sebelum tu, nak gi usha Samsung Galaxy S II dulu. hehehehehe. Sila jangan jelessssssss


p/s: Kalau la dari nuffnang ni boleh buat ribu-ribu macam Hanis Zalikha tu, kan ke best?

27 comments:

  1. EYh awak da dapat surat ke? DOrang dah respon ke? Nampaknye permohonan saya tak berjaya sebab dorg tak email saya pun :(

    ReplyDelete
  2. congrates! welcome to Joho..:)
    bestnya dpt sambung master..:)

    ReplyDelete
  3. wah! selamat sambung belajar ye awak:)

    good luck:)

    ReplyDelete
  4. waaaaa. best gila buat master. congrates !

    ReplyDelete
  5. wow samsung galaxy S 2 tuu.. :D

    ReplyDelete
  6. @Mizz Dolly: ha ah, dorang ade hantar email dalam 10 Jun..suruh reply offer letter tu..either sambung, tangguh ke sem 2 atau cancel..

    erm, takpe..cuba lgi la kot..ne tau len kali ade rezeki..


    @fiq: thanks fiq..ui, lame tak nampak..huhu..


    @myhatiku: huhu, rezeki..alhamdulillah..tapi, sampai joho ni nanti, takde guide ni, habislaaaa


    @pelangi: thanks :)

    ReplyDelete
  7. @shat: erm, best jugak la kot..huhuhu..tambah ilmu..thanks! :)


    @freaky: terpikat dowh..huhu..dah testing galaxy s..tapi yg terbaru galaxy s 2 ni lagi menawan! huahuahua

    ReplyDelete
  8. @myhatiku: dah tau, tengok kat profile tadi..tapi tak nak tanye dlu, ne tau orang tu sudi tolong..haha..takpe, lelaki mesti macho bdikari..hihi

    ReplyDelete
  9. wah gud luck bro
    boleh pinjam samsung galaxy S 2 :)

    ReplyDelete
  10. @terbelog: thanks bro..

    hahaha..usha2 dulu..belum confirm lagi..hihi..

    ReplyDelete
  11. haha..caya lah..berdikari!cool :)

    ReplyDelete
  12. @myhatiku: hehe..tpi sebenarnye ade geng dah nak mintak tolong nti..tak risau sangat..bdikari la jugak tu..hahahahaha


    @teaqarh: thanks tiqah :)

    ReplyDelete
  13. @syrupmasin: hotak ko abang bijak..hahaha..ak bersemangat waja je.. ;)

    ReplyDelete
  14. haha..betol la abg bijak kan..dah nak smbung master..saye ini baru nak smbung ijazah..errr..asal gune saye nih?? :D

    ReplyDelete
  15. waahh nk smbung master dah .. hebat r pami :) gdluck2 ..

    ReplyDelete
  16. @syrupmasin: hahaha..tambah ilmu je pun..bagus2,tu name nye hormat orang tua..kihkihkih..


    @alif haris: rezeki,alhamdulillah..thanks bro :)


    @cik niena: thanks cik niena :)

    ReplyDelete
  17. fuhhh nak wat master tuh..:)..

    bravo bravo..:)

    semoga perjalanan mu nanti xde rintangan pelik2..

    ReplyDelete
  18. Tahniah En. Mohd Fahmi Bin Mustakim!! (nyaris nak taip num ic sekali) ;D

    Yang terbaik bro!

    ReplyDelete
  19. Owh.. Saya baru check email. UTM ada hantar kat saya receipt penerimaan borang saya pada 24 jun baru ni.. Meanin dalam proses.. Huu.. Ke kos saya lambat sikit proses.. :D

    ReplyDelete
  20. @mizz dolly: ouh,tak pasti pulak kalau tu..neway, congrats to you as well! :)

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share