(Tutorial) untuk mengetahui tarikh bila menyertai Twitter

Assalamualaikum.






Korang dah daftar dengan twitter belum? Rugi kalau belum daftar lagi. huhuhu. Kalau ada yang sudah berdaftar tu, kadang2 mesti nak tau bila the exact tarikh berdaftar ngan twitter. Ada yang jenis tak kisah, tapi ada juga jenis yang kisah... konon2 macam tarikh anniversary la. hehe. 

So, kalau korang jenis yang kisah *hehe*, boleh try kat whendidyoujointwitter.com.






Masukkan je twitter username korang, lepas tu tekan enter. Walllaaaa!!

Tarikh bila korang berdaftar ngan Twitter akan keluar macam kat atas tu. Senang kan?

Ok, tu je. Sekiannnnn


p/s: akaun Twitter special untuk geng2 blogger je :)

15 comments:

  1. nk check la lepas ni. ehhehee

    Be the first 1000 to sign up P14G and win IPAD2! Hurrp up!! --> http://t.co/IFGJqRJ

    ReplyDelete
  2. @syrupmasin: daftar lerr..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. @eyfaalias: check jangan tak check hehehe..

    ReplyDelete
  4. terbaikk laaa... aku punya 10 nov 2010.. hehehe
    Aku Kena Serang 6 Anonymous!!

    ReplyDelete
  5. nak nak nak...jom kite bretwitt twitt

    ReplyDelete
  6. pun xde twitter :0 same komen atas

    ReplyDelete
  7. 24 November 2009. hoho. lame jugak nohh.

    ReplyDelete
  8. twitter aku jarang buka bro..heheh..coz x reti nak guna heheh

    ReplyDelete
  9. @terbelog: hehe..daftar ler..boleh tengok2 tweet lisa..hahaha

    ReplyDelete
  10. @syuxer: pun tak reti sangat guna,hatta retweet pun ak tak pandai lagi..hahaha..

    tapi banyak geng2 blogger bertweet..so,boleh tweet2 ngan blogger lain..hehehe..

    ReplyDelete
  11. waaaa bagus... mak dara pun tak tau bila join twitter.. nak kena gi check ni.. tankiuuuuu

    ReplyDelete
  12. best ke twitter ni??cam bohsan je..hihi

    ReplyDelete
  13. baru je sign up twitter tapi tak aktif pasal ta reti guna

    ReplyDelete
  14. hehe...twitter? ad niat na bt,,,tp xpena tercapai lg :D

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share