SERIUS AWESOME!

Assalamualaikum.

Korang pernah dengar budak main gitar akustik yang bila dia petik bunyi gitar tu macam ada 3 biji gitar tengah main? Complete bass ngan lead. Kalau tak percaya, cuba tengok video-video kat bawah ni. Ce tengok, ce tengok.

SERIUS AWESOME!



Grenade (Bruno Mars)






*Ini pun published post. hehe. Masa ni on the way balik Labuan dah kot.

15 comments:

  1. masa lagu im yours meletop, budak ni kecik lagi... aku ada tgk jugak dia main..best dan comel ;)

    ReplyDelete
  2. lepas nih kau letak la kau nyanyi lagu grenade doe.. :)

    ReplyDelete
  3. @ammar: yup, awesome! :)

    @muhd aizie: tgk video2 dia dulu masa kecik2 pun dah hebat..ni dah 14 tahun lagi hebat

    @terbelog: sangat hebat..huhu

    @sirap: haha,tak nak la..segan aku..kahkahkah

    ReplyDelete
  4. serious awesome. tp x tgk lagi video. hahaha

    ReplyDelete
  5. rasa mcm nk g pinang dia la huhuhuhu bes giler la dia main

    ReplyDelete
  6. terbaek..haha..tp saya jeles ngan die..sbab sya xreti maen gitar..haha..=)

    ReplyDelete
  7. awesome bro..bakat hebat neh..:)..aku terkesima dengan cara dia petik gitar tuh ngan muka cam xde perasaan hahahha

    ReplyDelete
  8. hebat giler..boleh tak kalahkan orang main gergaji jadi bunyi biola??haha

    ReplyDelete
  9. peh. kebetulan mase bace entry ni ngah dengar lgu bruno mars, sanggup stopkan kejap. ehehe best la dia main. huhu

    ReplyDelete
  10. wah dasat budak ni .. awesome !!

    ReplyDelete
  11. @bro khairil: memang hebat..dari kecik lagi main..

    @anis: ceh, ko memang..

    @kak jiejah: hahaha..14 tahun je umur budak tu kak..haha

    @Farhanah Adzlan: huhu,saya pun jeles jugak ngan budak ni..pandai tengok je..lalala

    ReplyDelete
  12. @syuxer: haha,tu la..muka cam xde perasaan..tpi petik gitar hebat gila..

    @anak wak mail: errrr..lalalalalala~

    @cik sakdi: memang best..bunyi macam 5 orang main gitar..

    @alif haris: serius awesome! haha

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share