(Entri Spesel) EQBALZACK follow blog aku wei!!

Assalamualaikum.

Malam tadi macam biasa blogwalking ke sana sini mencari member-member. huhu. Walaupun blogger bermasalah semalam, sempat juga blogwalking. Tapi dapat tinggal komen kat shoutbox je la. Tinggal komen kat latest entri tak dapat. BAD REQUEST ERROR 400 yang keluar. Ceissssssssttttt. Anyhow, dapat juga update satu entri baru semalam. Gumbira rasanya hati. hahahaha. Ok, skip that part sebab dah dapat sign in ke blogger.

Ok, ni cerita baru pulak. Nampak tak title entri ni rakan-rakan? Saya ulangi dengan tulisan caps lock dan ber'bold', NAMPAK TAK TITLE ENTRI NI RAKAN-RAKAN?? hahaha. Dengan riak dan bangganya nak cakap, blogger hebat tu follow blog aku weiiiiiiiiiiii. hahaha. Blog ni dah la biru, silau pulak tu. Isi takdak. Kopi sebelah ni je yang best. Tapi, beliau sudi juga tekan butang follow tu. huhuhu. Terima kasih encik Eqbal Zack!



13 comments:

  1. perghhh.. pasni Ben pulak follow. huhu

    ReplyDelete
  2. @syuxer: aku lagi jeles ngan ko..hahaha..


    @freaky: abg ben? huhuhu..aku nak hanis zalikha follow ak..tak pun lisa surihani..eh?die ade blog tak,bagi link wei..wakakaka


    @syrupmasin: ye, untung..macam balik2 tu je komen ko..huahuahua..

    ReplyDelete
  3. hehe tahniah..jijah pon dia dah follow. ekeke :P

    ReplyDelete
  4. @cik azizah: hehe..lepas ni nak mintak hanis zalikha pulak follow..wakakaka..

    ReplyDelete
  5. waaahhh....fuiiiyyooooo......

    ReplyDelete
  6. @anis: hebat tak? hebat tak? hahaha..xde la..dia ni memang tak pilih2 sngat blog yang dia tekan follow..rajin2 je komen blog dia..hehe..

    ReplyDelete
  7. perghh !
    ni yg jeles nih .. huk3 ..

    ReplyDelete
  8. salam...
    abg eq kalau ada kesempatan akan follow balik semua followers kat blog yg bg link...
    abg eq blogger biasa la bro, syiok sendiri je buat entry..hehe

    ReplyDelete
  9. @alif haris: haha..ko lagi hebat dri aku bro..xde faedah nak jeles2..hihihi


    @Liyana Zahim: mestila seronok..lagi seronok bila novelist kite ni datang komen :)

    ReplyDelete
  10. @bro eqbalzack: wsalam..waah, thanks bro..anyhow, i admire bro sebab u r one of very educated blogger in malaysia i might say..huhu..

    blogger biasa pun, tapi blog dah featured kat kosmo ngan majalah trend :P

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share