Terima kasih!

Assalamualaikum.

Hallo peeps! Hari ni hari rabu bersamaan 13 Julai merupakan hari istimewa buat aku. hehehe. Oleh kerana cha sound aku sebab tak kasi tau yang hari ini hari jadi aku, so aku announce la bahawasanya hari ini 13 Julai adalah hari jadi aku yang ke 24. kahkahkah. Muda lgi ke dah tua ni? Tapi, aku dah bagi hint kot dalam entri kat bawah ni. lalalalala~

Hari ni juga aku busy lebih. cisss! Dah tau aku bufday asal tak bagi can aku rilek sket. haha. Anyway, dalam jam 10.00 pagi macam tu aku dapat call..


"Assalamualaikum wang"

"Waalaikumussalam"

"Selamat hari jadi, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Nanti tengahari jumpa, mama belanja.."

"Bha. Terima kasih ma sebab bersusah payah melahirkan dan membesarkan aku sampai badan besar macam ni. Saranghaeyo mummy. muahhhhhhh"

*wang tu penuhnya awang. nama manja aku dalam famili. wakaka.


Ok, cukup sesi dialog kat situ sebelum aku tambah jadi lagi mengarut. So, tengahari tu aku jumpa mak aku then dia tanya aku nak makan apa, aku cakap la soto makasar kat tempat biasa. Serius aku memang mengidam nak makan ni dari 2 minggu lepas. Tapi disebabkan kekangan masa dan kesibukan kerja, terpaksa ditangguhkan sehingga la hari ni. hahahaha. 


*Even stall kecik je, soto ni memang sedap! Terliur wa kata sama lu. 


Then, aku lepak kat kedai mak aku sebelum sambung kerja siang tadi. Belah petang tadi mak aku tanya lagi, malam ni kita makan special sikit la. Beli satay kat tempat biasa. Kalau di Labuan ni, kitorang biasa beli di Medan Selera sebab ada satu gerai ni, satay dia sedap. So, makan malam tadi kami makan special sikit dari dinner malam-malam sebelum ni. Meraikan birthday boy orang kata. Lagi pun aku seorang je anak lelaki harapan dalam famili. So, special lebih la banding adik beradik lain. hahahaha.


*Sedap jugak


Kesimpulannya, aku dapat makan sedap dua kali hari ni. Boleh tambah stok lemak lagi hehe. By the way, terima kasih banyak-banyak kepada semua member yang wish birthday aku guna message, kat wall facebook dan kat blog hari ni. Korang semua, SERIOUS AWESOME!!



p/s: Sori entri tak best. hahaha.



21 comments:

  1. Happy birthday to u
    Happy birthday to u
    Happy birthday to Pamie
    Happy birthday to u

    Semoga panjang umur..murah rezeki serta dikurniakan kesihatan yg baik

    Happy2 selalu dgn family n kengkawan tersayang ^__^

    ReplyDelete
  2. weh aku plak! haha. aku lupe yg ko 87!!! waaaaaaa...ceit!!! tertipu aku :P

    ReplyDelete
  3. soto tu mmg makan dgn bihun ke?? kalau di johor dgn nasi empet (ketupat)

    ReplyDelete
  4. jangan risau.entry best punya..lagi2 bab makan..memang suka lah=D

    hehehehehe...dasyat tol kan..happy bufday pamie.sekali lagi wish utk hari nie..hehe=)

    makan best ye utk besday boy..moga2 happy lah yea..

    ewah! mak panggil wang tuu....ke ada nama manje lain? heee=D

    ReplyDelete
  5. happy birthday pamie ! have a blast. datang trg i belanja kepok lekor singgit :D

    ReplyDelete
  6. @yana: thanks yana..terharu,sedap suara yana..hehehe


    @sirap: ceit..3 tahun je kot beza..haha..thanks bro..


    @cha: haha, ko sound aku tadi..harus la letak nama ko sekali dalam entry..ngeh3..


    @amna: makan ngan ketupat..tpi ada bihun gak..makan ngan bihun la..sedap..hehe


    @pelangi: nama manje lain pamie je la..hehehe..thanks cik pelangi :)

    ReplyDelete
  7. @shat: thanks..huhu..tapi nak lain boleh tak? nak otak-otak..hehehe..

    ReplyDelete
  8. haha..lame lagi oo 3 tahun tu.. :D

    ReplyDelete
  9. samat ari jd bro!
    moga sihat dah kaya ha3

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir,bro..ko sama umur ngan aku bro..:)..hahah kita geng adik-beradik neh...best ar ada mama belanja sama ko..

    ReplyDelete
  11. hepi besday bro...bestnya tgk gambar makanan tu...kek takda ke?..hehe

    ReplyDelete
  12. @sirap: ko belajar rajin2 jer lepas ni..hehe


    @terbelog: thanks..kaya lama lgi la bro


    @syuxer: kita sama umur ke?bagus3..hehe..sebab tu ak sayang mak ak..hehe


    @bro khairil: thanks bro..kek takde..melantak soto ngan mee+sate je..haha

    ReplyDelete
  13. waa..hepi belated bday,..ni dah 14hb..terlambat..sorie pami..!!!


    terliur tengok makanan. huhu

    ReplyDelete
  14. bestnya besday ada orang belanja..=)

    semoga panjang umur!

    ReplyDelete
  15. HEpi bfday bro awang .. awang pamie ye .. hehe

    semoga pnjang umo n murah rezeki .. cpt2 jadi bos .. haha :)

    ReplyDelete
  16. Wang, biar besar badan.. jangan besar kepala.. ;DD


    kadang² makanan kat kedai kecik jauhhhhh lebih sedap dari kedai yang besar dan cantik.

    ReplyDelete
  17. selamat ulangtahun pamie ke 24tahun! bila kawen ni?? hehe dah boleh memikirkan tu..hehe

    ReplyDelete
  18. errghh...sedap!!!. aku pernah dengar martabak makasar jek yg jual kat bazar depan masjid kuantan. soto makasar x prnah lak. kat semenanjung nie ade?

    *terliurrrr

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share