Cek Exabytes Sudah Sampai!

Surat Exabytes

Alhamdulillah, surat dari Exabytes dah sampai. Kalau korang perasan, aku letak banner exabytes tu start dari hujung bulan Januari lagi. Itu pun kalau ada yang perasan la. hehehe. Anyways, memang Exabytes ni menepati janji. Pihak Exabytes tetapkan syarat kalau permohonan dah diluluskan, kena pasang banner dorang dalam tempoh sebulan, kemudian dorang akan hantar payment dan payment tu memang sampai sebulan lepas aku letak banner dorang. Terbaeekkk!

Syukur rezeki berblogging makin bertambah walaupun Nuffnang punya BE tak dapat lagi untuk tahun ni. Churp-Churp punya Social Seeding pun dah agak lama tak dapat. Nasib baik ada Exabytes ni, terubat jugak luka kecil hati ku sedikit. hehehehehe. Gambar di bawah ni bukti payment dari Exabytes. Semangat berblogging semakin bertambah-tambah sebab bukan senang nak dapat RM50 dengan hanya berblogging.

Terima kasih Exabytes.

Cek Exabytes

28 comments:

  1. Replies
    1. hihihi..nak simpan dalam bsn..lalalala~

      Delete
  2. Replies
    1. rezeki blogging..dapat jugak RM50 :)

      Delete
  3. Mudah betul dapat dari exabytes ni ek.. Tak ada conflict dengan nuffnang ke Pamie?



    *Wajah baharu yang simpe tapi COOL! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde..sebab exabytes ni bukan program tekan2 dapat duit..letak banner exabytes je,bayaran tu kira komisen letak banner diorang..lagi pun dah sebulan lebih aku letak,status geligeli tak terjejas pun,hehe..

      *thanks bro ;)

      Delete
  4. best laa...nyue xpandai nk main churp2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. letak je link churp2 tu dalam blog..hehe

      Delete
  5. Replies
    1. bayaran tu kira sebagai komisen letak banner exabytes..hehe :)

      Delete
  6. BSTNYER SENAG2 JER DPT DUIT...

    nak jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tengok awak pun ada letak lerrr :P

      Delete
    2. baru jer..credit to pamie.. hehehe..

      Delete
  7. wahh tahniah2. ehhe. kita guna exabyte dr tahun lepas tp x dpt2 lagi. haha belum rezeki kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik? tak dapat2? cuba try email pihak exabytes ke..

      Delete
  8. wah untungnyaaa. nk jugak!! pamie ajar adwa cpt!! hehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena apply ngan exabytes adwa..hehehe..

      Delete
  9. alhamdulillah,
    kena rajin sikit lagi. insyaallah akan membuahkan hasil..

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share