BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Ben Ashaari

Segmen kedua dari bro Ben Ashaari yang aku join tahun ni lepas segmen Tiada Lama, Tiada Baru. Segmen tutup pukul 10 malam ni. Sila-sila la join kalau korang dah takde idea nak update blog untuk hari ni. hahahaha.

Sebelum tu nak inform, aku baru buat perubahan besar terhadap blog ni sampai bentuk dia macam sekarang dalam minggu lepas. Bau-bau kedai lagi. Boleh baca di sini. So, dengan sebab tu la jugak nak mintak korang kritik secara terbuka blog Aku Anak Labuan ni. Aku tak terima kritikan pasal kotak komen hilang je, sebab dah tukar ke kotak komen default blogger balik. hehe.

Selamat mengkritik. 

Jangan kritik macam Dang Suria sudah la. larikkkkkk!

74 comments:

  1. overall ok je blog ne.. simple n tak berat.

    http://cikyeanna.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.htm

    ReplyDelete
  2. Koding Berkata:
    Pada aku layout blog ni tersusun kemas ...
    Syabas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah buat sehabis baik susun semua ni cantik2 :)

      Delete
  3. terima kaseh sudi komen blog cik nur.. :)

    kalau boleh kan..letak follower di atas.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurm,akan dipertimbangkan..terima kasih :)

      Delete
  4. emm mcm ok je semua.. tp leh buang yg google search tu sbb mcm xde function je.. i mean sgt sikit percentage utk org gune la..

    ReplyDelete
  5. your blog just nice!

    for me:

    1.blog mestilah mesra pembaca.
    2.entry mestilah bagus dan bermanfaat.

    =)

    ReplyDelete
  6. thx sudi jengah blog..blog ni biru i loiikkee..ok jep cuma senarai entri tu jd pnjg dan nmpk serabut pulak.kalo bleh buat scroll box ok ;)

    ReplyDelete
  7. ok.. simple..



    http://kayjueblog.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  8. salam.
    tengs sudi kritik blog nur..

    blog nie okeh je..tp kenp mcm lmbt ble loading...
    [internet sy slow kot]hehehe

    :)

    ReplyDelete
  9. hai..ainna dari segmen yg same

    nice blog!

    somehow....agak skema but kemas!

    do come to my blog

    http://ainna193.blogspot.com/

    thnks:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..skema memang elemen utama blog ni :DD

      Delete
  10. nur selalu jugk jenguk blog ni..
    hee..yg pasti air kopi tu still ada lgi kan..
    tu la..beter pakai komen blog macam ni..senang sikit nak cari..keh2..berpinau2 cari aritu..xleh nak menyengal tahu tak..keh2..
    ok jela blog ni..biru..nur suka..cuma cer fahmi wat scroll box..tak da la..panjang berjela sangat..
    ikut sini yer dear
    http://www.lyssasecret.com/2011/06/tutorial-scroll-box-for-blog-archive.html
    happy bloging..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,thanks..saya ada perasan awk ada selalu komen..hehe..air kopi tu perlu sebagai hiasan menggiurkan :)

      ok,nanti saya follow lyssa punya tutor..

      Delete
  11. blog yang kemas !!!

    yuo that's rite hasil tangan wan hazel.. comey an.. mcm cik N.. wahaha.. yup.. cik N cuma edit2 sesikit je .. kotak komen ni haa.. sidebar title border tu haa.. fully wan buat.. sebab cik N tak pandai edit blog.. soo.. kite serah pada yang pakar~

    http://nurferl.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  12. header amat class style mcm twitter .nice..creative! :D

    http://faqarabduljalil.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  13. ape ek nk komennn..xde kot sume ok cume2..kpe hijau BG dia bkn b4 ni biru ke?? tu yg xpuas hati nih...xgeng la bro kalo bkn biru hehee.. ~_^ :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala shida, ni biru yang kehijau-hijauan la..hehehehehe..

      Delete
  14. huhu... kmen pop-up window... lagi cun... apapon blog nih dah ok nih... siap sediakan kopi lagi...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pop-up window tak best kalau integrate butang reply dalam komen blogger sekali :)

      Delete
  15. blog ni oke sgt nih . sesuai dengan blog lelaki lahh . :)

    tapi , klu yg subscribe via email tuh letak atas oke ag .

    pendapat dari org yg bese2 jek :)

    ReplyDelete
  16. thanks sebab sudi komen di blog saya. overall, saya rasa okay je dengan blog awk :)

    ReplyDelete
  17. nice blog... ala2 twitter gitu.. :))

    ReplyDelete
  18. morning syg, thanks for droping ur komen :)

    blog da okei. love ur background and twitter tu kat atas. mcm mana buat erk? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mana buat? cukup dengan usaha dan kesabaran yang maksimum, hehe..

      Delete
  19. bro tick snippet tue ape,..tak tau la bro sebab baru je dlm bidang nie,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. snippet tu gambar2 kecik tu..hehe..

      Delete
  20. hai, thanks sbb datang kritik.
    anyway,biru sangat..mesti suka warna biru ni..hihi

    ReplyDelete
  21. bg akak simple & nice blog awk nie...tp kalo letak scroll box kat SENARAI ENTRI tu, lagi kemas...hehehe...

    ReplyDelete
  22. tak faham apa guna pic kopi dan 2wheels kat dua2 belah ni? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kopi, hiasan..2wheels tu iklan churp2..muahahaha..

      Delete
  23. yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

    ReplyDelete
  24. thanks for the komen. my turn. hurm rsenye dah oke dh ni. :)

    ReplyDelete
  25. tengss da kritik my blog :)
    err , tatau na kritik apa sebab seriously blog nampak simple n kemas . layout tuhh unik ! hikhik ! :)

    ReplyDelete
  26. hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

    ReplyDelete
  27. terang nyer layout.. skit mata mak ! hahahaha

    <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakit mata? pakai la eye mo..hehehehehe..

      Delete
  28. wlaupun en ben pesan dlm segmen ni kene kritik jer.xleh nk puji . tp sy tetap nk puji .. blog awk kreatif sgt . mcm twitter =) LIKE !

    ReplyDelete
  29. tak tau nak kritik sebab rasa pujian lebih layak..u got an ensem blog...sesuai ke? hehe

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum pami...blog yg kreatif mama tak tahu nak kritik apa tapi kotak follower tu bagi kat atas senang nak nampak...:)

    ReplyDelete
  31. walaupun widget sidebar banyak, tetap laju loading..tahniah!! nak kritik, tak de benda nak kritik :)

    Orang labuan? jiran la kita :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..terima kasih :) salam perkenalan..

      Delete
  32. thanx jalan blog Cekpipah...
    nnti Cekpipah try edit spaya tulisan jadik BESAR...!
    hehe..:]

    ReplyDelete
  33. ske klo bhgn kotak komen ni tuka dlm btk pop up window..

    ReplyDelete
  34. Uiseh. Ni blog memang lawa. Teda kecacatan sudah ni. :)

    ReplyDelete
  35. simple but nice. loading tak lama, itu yg penting :)

    deno folow sini! jom ke blog deno, nak tak..? :)

    ReplyDelete
  36. nice n simple 1...wrna turqoise kan...jarang dpt jmpa kt mana2 blog..cntik

    ReplyDelete
  37. hai..thanks datang kritik blog wardah...

    follow u..

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share