Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD


Jom join Segmen Tambah Follower  Tanpa Blogwalking dari Mr Doctor ni. Aku kena tag oleh Orang Pulau. hehe. Tarikh tutup hari ni jam 11.59pm. Sudah lebih 200 orang join. Jom la sama-sama meningkatkan jumlah follower. Boleh tekan sini untuk join.

Aku nak tag:

10 comments:

  1. Assalamualaikum.. TQ ya join segmen MD.. InshaAllah anda dalam group 4.. List akan di-publish selepas tamat segmen iaitu 29/2/2012 jam 11.59pm... So bolehla follow2 pada 1/3/2012 lebih kurang pukul 10am.. Maaf lewat sikit.. Nak penuhkan semua skali dalam group 4 =)

    Btw, dah follow sini ^_________^

    ReplyDelete
  2. hey, follow sini dr segmen MD group 4 ke 23 ^.^v

    http://quraistory.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  3. saya datang untuk follow kamoo dari segmen MD group 4 no 20.follow saya balik :)

    tyra-faiera.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. datang polo kamu dr group 4. salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  5. Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

    ReplyDelete
  6. hai.. singgh sini

    http://aisyalieza.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    sudilah ke blog saya juga ye.. ^^ follow sini.. thanks..

    ReplyDelete
  7. salam kenal dr cik buaya

    follow dr segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share