Timeline Bakal Dikuatsakan Untuk Facebook Fan Page

Sehangat-hangat berita mengenai pelancaran iPad 3 minggu depan oleh Apple, mungkin hangat lagi cerita ini. Mungkin tidak lah sehangat tahi ayam, cuma lebih hangat dari biasa. Errrr ok, jalan cerita terbabas dari landasan kapal terbang. hehe. Tapi, perenggan di bawah perlu di baca dengan serius.

*Preview
Facebook Fan Page Timeline Preview



Mungkin ramai yang dah take note, mungkin ada juga yang belum tahu. Jadi, berita ini disasarkan kepada blogger yang ada mendaftar Facebook Fan Page dan belum lagi perasan mengenai pengumuman terbaru  Facebook terhadap Fan Page masing-masing.

Facebook Timeline bakal diperkenalkan kepada Fan Page dan bakal berkuatkuasa pada 30 Mac 2012 ini. Suka atau tidak, pada tarikh tersebut secara automatik Facebook Fan Page akan berubah kepada design baru. Mungkin boleh tukar kepada design lama seperti banyak yang dilakukan terhadap Facebook peribadi sejak fungsi Timeline diperkenalkan. Tapi, aku rasa lambat laun, Facebook akan tukar jugak semua ikut design yang baru. So, kena ready jugak la dengan Facebook Timeline.


p/s: Kurang senang dengan Facebook Timeline, kurang privasi.

18 comments:

  1. dah mcm blog pulak fb skang nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodoh fb dulu lagi best..tol tak

      Delete
  2. Replies
    1. tu la..timeline tak best..huhuhu

      Delete
  3. tak best. macam sakit mata nak tgk mana satu status baru kan. Huhu~~takpelah, redha jela, benda free katakan. Ehihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. timeline twitter lagi best..kan cik pelangi..hehe

      Delete
  4. betullah timeline i kurang privasi,,,sukalah stalker:/ lol

    ReplyDelete
  5. saya ada dua fanpage. terus biarkan mcm tu. malas nak aktif lagi.. hahahaha dah la xsuka timeline :(

    ReplyDelete
  6. xsuke la pkai timeline ni..tp kalo tpksa pkai juga la..huhuh..

    ReplyDelete
  7. alaa , betol ka ? x suka timeline ! >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul le..dah kluar memo kat fb tu..huhu..

      Delete
  8. Replies
    1. tak suka jugak..nak kena buat header dia lagi..huhu..

      Delete
  9. Terpaksa guna timeline tu. .dah terklik. .agagaga. .. . "ada xtra kolestrol"

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib aku tak klik lagi..masih preview..hehe..

      Delete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share