(Entri Spesel) Follower ke 1500, 100 FB Like dan +73 Plusone!

Sudah lama tak buat entri khas sebagai tanda menghargai rakan blogger yang sudi follow blog aku ni. Entri dengan label Entri Spesel yang terakhir adalah penghargaan kepada blogger Lyssa Faizureen sebab jadi follower blog Aku Anak Labuan yang ke 1327. hehe. So, entri kali ini aku nak ucapkan jutaan terima kasih sekaligus buat semua yang sudi follow blog ini. Korang la sumber inspirasi aku untuk terus berblogging. Cewahhhhhhhhhhhhhhhh

Terlebih dahulu, terima kasih buat follower blog Aku Anak Labuan yang ke 1500 iaitu Syafiq Hariry atau Apix, pemilik blog dunia-kami-realiti.blogspot.com. Blog dia ni kira baru lagi, baru start Disember tahun lepas. Tapi, sudah boleh berbangga sebab Ben Ashaari dah follow blog dia. hehe. Apix ni lepasan SPM tahun lepas. Tak lama lagi nak terima keputusan. Good luck! Jom sama-sama terjah blog Apix.

Follower 1500 Blog Aku Anak Labuan

Terima kasih jugak yang sudi 'Like' Facebook Fan Page. Dah lebih 100 'Like' ^__^ 

Facebook Fan Page Aku Anak Labuan

Ini jugak. Terima kasih buat rakan-rakan yang Follow dan tekan +1 Google Page.

Google Plus Page Aku Anak Labuan

Terima kasih semua.

20 comments:

  1. Replies
    1. thanks cik pelangi sebab selalu masuk blog ni :)

      Delete
  2. best la entry ni..

    jom terjah entry afiq yang baru
    http://afiqyassin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Buat koleksi follower banyak², ada kegunaannya nanti .. ^__^

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  4. x pandai guna plusone la..blh ajar x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala-ala facebook je bro..senang je..

      Delete
  5. bagusla semuanya dah meningkat..semoga maju jaya pamie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks shida..nak kejar kehebatan shida..boleh tak? :)

      Delete
  6. waa~ ..da ramai da follower... entry2 pun best..hebat2.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hasil aktif blogging sejak tahun lepas.. :)

      Delete
  7. Replies
    1. retis berbatu-batu jauh lagi hebat..huhu..

      Delete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share