ChurpChurp Berwajah Baru Lagi!

Plush Toy ChurpChurp

Rekabentuk laman website www.churpchurp.com berubah wajah lagi hari ini. Bukak-bukak je tadi rasa pelik sikit sebab dah lain. Homepage ChurpChurp yang terbaru ni lebih kemas berbanding sebelumnya dan lebih mudah untuk pengguna nak login masuk melalui Facebook ataupun Twitter. Selain tu ada iklan terbaru lagi macam ini dan ini.

Screenshot di bawah ni adalah dashboard untuk akaun ChurpChurp aku. Jumlah pendapatan boleh tengok kat atas tu je. Kalau sebelum ni, masuk laman ChurpChurp nampak cerita terbaru, lepas tu tekan tab Rewards baru nampak jumlah pendapatan di bahagian sidebar kiri. Untuk rekabentuk dashboard terbaru, semua nampak mudah. Tengok jumlah pendapatan terkini kat atas tu je, nak share iklan melalui tab Earn dan cerita terbaru melalui tab Discover. Sangat mudah!

Rekabentuk baru laman ChurpChurp


Selain kongsi iklan di Facebook dan Twitter, ada satu lagi bentuk iklan yang lagi lumayan dari ChurpChurp ni iaitu Social Seeding. Satu iklan boleh dapat sampai RM7. Bayangkan, kongsi iklan je dapat komisen sebanyak tu. So, kalau korang takde akaun ChurpChurp lagi, aku sarankan korang join kat sini sebab boleh jana pendapatan sampingan. Tak rugi pun, korang cuma perlu kongsi iklan kat laman Social je. Kata online Facebook dan Twitter 24 jam. uhuk uhuk!

Daftar SINI.

20 comments:

  1. dah lama tak bukak page churp2 nie. sbb tak pakai iklan dia. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh cuba cik pipi tembam..naik sikit,tapi boleh la untuk sampingan :)

      Delete
  2. Replies
    1. thanks for dropping by and leave a comment..appreciate it! :)

      Delete
  3. yana pon baru bukak harini..tengok2 dah lain web dia..

    ReplyDelete
  4. comey plak bila dah dilonggokkan bebyk mcm ni :D

    ReplyDelete
  5. wajah bru dye plik ckitla..x bole nk tgk recently earning..pastu berat lak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tu je la kot kekurangan..recent earning takde..dapat tengok jumlah je..

      Delete
  6. dah best sket vhurp2 baru :)

    ReplyDelete
  7. wajah churp2 berubah,.harap2 earning bertambah..haha

    ReplyDelete
  8. alamak..saya xaktif churp churp. huhu

    ReplyDelete
  9. Syiok ke Churp churp? Mana lagi senang? Buat duit dengan affiliate ke atau adsense atau CC?

    ReplyDelete
  10. tak perasan sebab tak aktif churp2..haha. comeynye patung burung tu nak satu.. :P

    ReplyDelete
  11. assalam. boleh sy tanya kenapa churpchurp sy xkluar share tu eh? or maybe sbb ic sy bkan 18tahun ke atas? harap balas ye. tq:)

    ReplyDelete
  12. assalam :D nk tnya kalau ic sy bkan 18tahun ke atas mmg xbuleh nak share ke?? tolong balas ok. makasehh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kurang pasti la dik..cuba hantar tiket ke churpchurp terus :)

      Delete
  13. mesti ramai follower ni boleh dapat RM7 bagi satu Social Seeding

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share