Wordless Wednesday #16

Assalamualaikum.

*Ini lah buah tarap


p/s: Dapat BE pertama untuk tahun ni. yahuu

17 comments:

  1. lama sudah wo ndak makan ni buah... T^T

    ReplyDelete
  2. Lama suda nda mkn ne buah tarap~

    ReplyDelete
  3. tak pernah dengar n tahu pon! ingatkan nagka o cempedak tadi..adik beradik eh..hehe

    ReplyDelete
  4. haha.. semenjanung mande..sabah je..

    ReplyDelete
  5. @Gary: haha..sedap oo..

    @khairul: hehe..semenanjung memang xde buah ni..

    @Emma FNK: baru tahun ni juga dapat..pacik bawa dari kampung..huhu

    @Anak Wak Mail: itu lah buah tarap@terap..sebangsa ngan cempedak, nangka la jugak..hehe

    @Cik Azizah: adik beradik la tu..hehe..kat borneo ni je popular..

    @Munirah Shamsudin: hehe :)

    @josrevalution: betul2..

    @TiraPengemis: semenanjung mmg takde buah ni..kat borneo je..

    ReplyDelete
  6. first time tau pasal buah tu....meh pos sikit kt sy hehe....

    ReplyDelete
  7. ohhh x pernah makan & blm prnah jumpa buah ni

    ReplyDelete
  8. first time tau dan lihat buah ini..rasanya sedap ke?

    ReplyDelete
  9. macam cempedak laa..terliur den..

    ReplyDelete
  10. rasa mcm mna tu? tak prnh mkn rsanya =.="

    ReplyDelete
  11. macam cempedak macam nangka...huhu..

    tak pernah makan.. =_="

    ReplyDelete
  12. Aikk, lambat juga makan, sy lama suda makan tahun lepas.. tarap papar.. tapi tarap sipitang lagi laa debomb~ehe

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share