(Video) Mari Belajar Lagu Awan Nano bersama Johan Raja Lawak!

Assalamualaikum.

*Masih dalam mood Awan Nano


Seriously aku masih dalam mood Awan Nano. hehehe. Gila sedap Hafiz nyanyi lagu ni, even though pakai baju t-shirt dengan seluar tracksuit berbanding finalis AJL26 yang lain pakai pakaian bling-bling. Vokal mantap broooo. Korang nak nyanyi lagu Awan Nano semantap Hafiz tak? Boleh ikut ajaran Cikgu Vokal, Johan Raja Lawak. 

Confirm lepas ni kalau korang karaoke kat majlis-majlis kahwin, berkhatan, gotong-royong belia, atau lain-lain majlis, orang ramai, anak dara, makcik-makcik jatuh hati sebab vokal setanding ngan Hafiz.

Terbaikkkkkk

Jom belajar nyanyi lagu Awan Nano bersama Johan! 


12 comments:

  1. hahahahaa... johan memang suka tiru hafiz.. rambut pun lebih kurang sama.. kompom dia ajuk R6 minggu nih..

    ReplyDelete
  2. hanya di Astro Ceria..terbaik di MAS!

    ReplyDelete
  3. haha..ape punya tips lah si johan nie bagi. suka tgk rambut dia comey. hehe.. tetiba keluar hanya di Astro Ceria terbaik di Malaysia pulak. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tips belari time nyanyi awan nano..huhu..

      Delete
  4. kalau johan memang sesuai sangat meniru hafiz,, dengan suara, rambut dan paling penting kelakar

    ReplyDelete
  5. hahaha..johan ni mmng..adoi la..serius tak blh tgk dia..tgk muka pon dh lawak T__T

    ReplyDelete
  6. hai awak . saya nak pinjam gambar johan tu boleh ? ohh , saya dah creditkan awak . awak boleh check dekat credit section kat blog saya . huhu . saya pun minat johan jugee . kalau awak bagi pinjam , terima kasih yee . :)

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share