Shoutbox Fibox Pening Lalat?

Assalamualaikum.

Screenshot fibox di bawah ni aku print screen dari blog bro Harrazdani. hehe.

Faham tak? hehe..


Ok, masalah dia macam ni. Setiap kali aku blogwalking kat blog yang pasang fibox, aku jumpa shoutbox dia jadi macam kat atas ni. Mula-mula loading, lepas tu kotak shoutbox muncul sekejap sebelum hilang, lepas tu loading balik, then kotak komen fibox muncul balik, lepas tu hilang lagi, dan berulang-ulang la macam tu sehingga mematahkan hasrat murni untuk blogwalking ke blog rakan-rakan. huhu.

Ada yang turut mengalami masalah yang aku alami ni tak? Dalam 2,3 hari ni asyik-asyik macam tu je la, mood nak blogwalking jadi terganggu sikit sebab page blog yang pasang fibox tu jadi slow sikit loading. Browser aku ke yang masalah, atau fibox? Musykil yang amat ni.


p/s: Nak tukar cbox yang aku pasang sekarang. Lepas ni nak guna shoutbox busuk pula.

26 comments:

  1. owhh..pnah jd jgk mcm tu...bengang je nk tggu loading..tp skang dah ok lah...dlu je kena...mybe sbb tenet lmbab kot???

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan sebab tenet kot..huhu..tpi kadang2 elok jugak fibox tu..tu yang musykil tu..

      Delete
  2. Tukar busuk jek.Smlm sy bw pun kena cmtu jugak..tak bole komen terus kat shoutbox org yg guna fibox.=.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok,nanti tambah shoutbox busuk,hehe..

      Delete
  3. Replies
    1. haha,bakal dipertimbangkan..thanks bro!

      Delete
  4. tahu xpe...kena jugak tu..lebih2 lagi sebelum ni fibox pasang iklan..tu sebab jijah pakai busuk.org..tp pakai cbox lagi selamat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jijah pun kena macam tu jugak ke? huhu..pasang jugak fibox sebelum ni,tpi tak best la pakai tu..best lagi cbox..tpi dulu2,cbox ni selalu hilang2..lepas tu,banyak spammer..huhu..

      Delete
  5. Biasanya produk org kiter :) hehehe
    Server fibox x leh support junlah hits yg byk bila ramai pakai fibox

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru kan jugak..tak stabil lagi kot..huhu..

      Delete
  6. aku ada masalah ngan busuk..tak leh nak tulis apa apa..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah..ade jugak aku jumpa tu..busuk pun ada prob jugak..huhu..

      Delete
  7. aku gune shoutbox busuk tu yg problem fibox ok..haha

    ReplyDelete
  8. now yg terbaik cbox walaupn dia manual..huhu..fibox 2 3 hari mmg ramai komplen biasa la bnde baru rmai plak yg pkai sbb free so dia prob jelah..benda baru biasa lah..myb xlma kot mslah ni huhuh..shida pun pnah alami...

    ReplyDelete
  9. xska pegi blog yg gna fibox ni (klu yg ping bsuk ok)sbb slalu failed and loadingggg >_<

    ReplyDelete
  10. pkai je dua2 kn..pkai fibox pkai cbox,snang..slalunya naiemah akn shout kat cbox,sbb cbox loading tak lma...

    kalau busuk plak,slalu shout tak naik2..kdg2 blh,kdg2 tak ,mybe sbb line kot=(

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu letak fibox jugak..tapi sejak orang cakap fibox letak iklan adf.ly tu,terus tak letak dalam blog..hehe..

      Delete
  11. nasib tak terpengaruh dengan fibox..nampak kemas & cantik..


    selalu jugak BW terjumpa fibox kawan2 pening-pening lalat...hehe

    ReplyDelete
  12. bukan 2 3 hari lg bro.. sejak mula guna fibox memang problem.. sbb buat masa ni fibox belum versi penuh lg skg baru versi demo.. baek guna busuk je lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang belum stabil lagi la fibox ni..busuk pun kadang xkluar msg tu..cbox saja la..

      Delete
  13. dah lame x blogging,xtaw pasal fibox sume.huhu
    tp smlm start bw, ptotla memg kbnykn fibox wat mslh. :)

    ReplyDelete
  14. dulu guna fibox, then bila diaorg psg iklan, tukar busuk, lps tu kat busuk kdg2 takleh tulis apa2, gna cbox pun ada masalah error, skrg ni gna fibox blk..

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share