Rejeki lagi!

Kota Kinabalu

Assalamualaikum semua. Sebulan lebih meninggalkan blog tanpa update terbaru. huhuhu.. Sebabnya sekarang agak susah nak mendapatkan line internet sejak duduk rumah sewa. Connection broadband pun agak mengecewakan. Sudahnya, tak update blog langsung sejak sebulan lepas.

Apapun, kini alhamdulillah sudah sebulan lebih bekerja di Kota Kinabalu setelah menganggur hampir lima bulan di Labuan. Rezeki, rezeki. Setakat ini, sudah banyak pengalaman yang aku dapat di tempat kerja baru. Gaji pun lagi umph dari yang lepas. Selain tu, buffered earning pun dapat walaupun dah jarang-jarang update blog. hahaha..

Rezeki, rezeki, rejeki...

9 comments:

  1. alhamdulillah.. jauhnya sudah ya.. di KK ituu.. heheheh.. selamat bekerja dan rajin2 bekerja ya.. :)

    ReplyDelete
  2. wah tahniah , dan good luck ekk

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah :)jd org kk dh rupanya..hehe.

    ReplyDelete
  4. Syukur.. Murah rezeki kau. Kerjaya makin mantap.. Blog tingal lelama pun still dapat BE.. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rejeki..tu la pasal,skg ada dua tengah running walaupun dah lama tinggalkan blog..hehehe..

      Delete
  5. wah cantiknye labuan.. congrates ye semoga bertambah2 lagi rezki tu

    ReplyDelete

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share