Sedetik Lebih (Cover) - Akhi Ayim & Fahmi Mustakim

video

Assalamualaikum.

First posting for the year of 2016. It's been a while! hahaha. I don't think it is too late for me too wish everyone a Happy New Year 2016!

Well then, have you guys installed the Smule (Sing! app) on your smartphone? Aku rasa semua pun dah tau aplikasi Smule ni. Sebuah aplikasi yang membolehkan korang karaoke tanpa perlu pergi ke kbox. Boleh karaoke setiap malam tanpa rasa jemu sambil usap-usap kucing korang.

Maka dengan itu, posting hari ini bertajuk cover lagu Sedetik Lebih hasil nyanyian bersama encik @AkhiAyimValianto dan aku. hehehe.

Kalau belum install aplikasi smule tu boleh click link kat bawah. Kemudian, boleh follow saya di Smule @_PamieSilantra_. Thank you sudi baca!

ID Smule: @_PamieSilantra_
App Store: Click Here
Play Store: Click Here

0 Comment(s):

Post a Comment

Thanks bagi komen dan tinggalkan jejak anda =)

Floating Social Plugin

Share